Skype

My status
MMW - Megbízható, minőségi weboldal

Területi képviselet

Panasonic

klímaberendezések nagykereskedelme, dél-alföldi területi képviselet, szervíz központ.

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

panasonic_klimab

Vent-axia

energiatakarékos ventilátorok és egyhelyiséges hőviszanyerők, Csongrád megyei képviselete

Viszontealdók, szerelők, tervezők jelentkezését várjuk!

vent-axia_ventiltor

Közösségek

IWIW Facebook Twitter email

Aktuális

A Monaco Klíma munkatársai
A Monaco Klíma Kft. munkatársai

Folyamatban lévő munkák

harena_hutokamra_gepeszet

Mórahalom Haréna hűtőkamra gépészeti kivitelezés

Oldalunk fordítása

English French German Italian Romanian Russian Slovak Spanish

Kiemelt partnerek


Építőipar - építőipari kereső - építőipari cégek

Épületenergetika

energetika log

Energetikai tanúsítás, Tanácsadás, Tervezés, Lakás zöldkártya

6727 Szeged, Algyői út 53/A • Tel/Fax.: 62/445-947 • Mobil: 06-20/9-626-575

Samsung klíma PDF Nyomtat E-mail
( 0 Votes )

SAMSUNG klíma - Az életstílus reformáló

Amikor a külső hőmérséklet  emelkedni kezd, elviselhetetlenné válik, sokan vágynak a beltéri légkondicionálás kényelmére. A Samsung a hűvösség kényelmét  kínálja az innovatív technológia további előnyeivel a légkondicionálók és kiegészítők olyan sorával, amelyek révén úgy érezheti, igazi luxus veszi körül. A Samsung technológia nemcsak hűvösebbé és kényelmesebbé teszi  az otthoni és munkahelyi légkondicionálókat, hanem  minden korábbinál egészségesebbé is. A hűvös, kényelmes és egészséges légkör fizikai és érzelmi kényelemérzetet eredményez, ugyanakkor a termelékenységet és hatékonyságot is növeli. Mi több, sikkes kivitelével bármelyik otthon vagy hivatal belső terét is emeli díszítő elemként.

Samsung 2008-as légkondícionáló katalógus: Letölthető

Samsung 2007-es Komfort klíma katalógus - magyar: Letölthető

Samsung klímaberendezések műszaki adatai és árai

 

Samsung Mono split rendszerek

A mono redszerek elsősorban önálló helyiségek, iroda, dolgozószoba, nappali, hálószoba esetében ideálisak. Egy kültéri egység lát el egy beltéri egységet.

Samsung Multi split rendszerek

A multi rendszerek segítségével akár kilenc önálló helyiségben alakítható ki egyedi klimatikus környezet. A redszer egyetlen kültéri egységből és maximum kilenc beltéri egységből áll.

Samsung VRV sokzónás rendszerek

Egyetlen kültéri egység akár negyven beltéri egységet képes ellátni. Az ilyen típusú rendszerek főként nagyméretű épületek légkondícionálására alkalmazhatóak.

Élvezze a Samsung Micro Plasma Ion rendszer által nyújtott friss, tiszta levegőt! - Mikro Plazma Ion generátor - Samsung klíma

Samsung Mikro Plazma Ion generátorA világon az első olyan technológia, amely az aktív hidrogén és oxigénionok segítségével állít elő nagytisztaságú levegőt.
A Micro Plasma Ion generátor megvédi Önt és családját a fertőző influenza- és corona vírustól, melyeknek hasonló a génstruktúrája, mint a SARS vírusnak és a madárinfluenza vírusnak.
A MPI generátor használata megelőzi a bőr öregedését, segíti a bőrsejtek megújulását.
A MPI generátor eltávolítja az MRSA-t (Methicillin-resistant Staphylococcus Aureus), mely a jól ismert másodfertőzés fő okozója a kórházakban, és ellenálló az antibiotikumokkal szemben.
Az MPI különösen ajánlott azon emberek számára, akik a levegőben lévő vegyi anyagok miatt gyakran érzik rosszul magukat. A levegôben lévő toxinszint csökkentésével minimalizálható az irritáció.
Az MPI hatékonyan távolítja el az allergéneket, így Ön mindig friss levegőt élvezhet, még akkor is, ha háziállatokkal osztja meg otthonát.

5 lépcsős légtisztító rendszer

A többlépcsős légtisztító rendszer a különböző szűrők segítségével eltávolítja a legkártékonyabb elemeket.Samsung Mikro Plazma Ion generátor - 5 lépcsős légtisztító rendszer

1. szint Ezüstbevonatú szűrő
Az ezüstbevonatú szűrő alkalmazásának célja a porszemcsék megkötése és eltávolítása.

2. szint Ezüstbevonatú elpárologtató
Az elpárologtató 3 rétegű bevonata biztosítja a páralecsapódás hatékony eltávolítását.

3. szint DNS vagy katekin szűrő
A DNS-szerkezet a rákkeltő mikroszkopikus elemeket magába zárja és semlegesíti azokat. A katekint tartalmazó szűrő elpusztítja a megkötött baktériumokat és megszünteti a kellemetlen szagokat.

4. szint Szagtalanító szűrő
A szűrőbe épített aktív karbon hatékonyan szívja magába a kellemetlen szagokat.

5. szint MPI zóna
Az aktív hidrogén atom és az iongenerátor eltávolítja a kártékony elemeket a levegőből.


Kellemes ébredés - Mélyalvás a friss ébredésért a Samsung klímáktól

Samsung klíma - Kellemes ébredés

A Samsung légkondicionáló az egyetlen dolog, amire szüksége van, hogy a szoba levegőjét folyamatosan tisztán és frissen tartsa.

A korszakalkotó hőmérsékletszabályozó program optimális hőfokon tartja a bőr hőmérsékletét a gyors elalvástól a mély alváson át a friss ébredésig.

- Ha 82%-kal megnő a mély alvásban töltött órák száma, felfrissül szervezete és teljes mértékben visszanyerheti vitalitását. A hosszabb mélyalvás-időszak hozzájárul, a gyermekek növekedésének kiegyensúlyozottságához.

- Bőre hőmérsékletének optimalizálása segíti az alvás közbeni komfortérzet kialakulását. Emellett megelőzi a bőr kiszáradását, így csökkentve a nátha kialakulásának esélyét.

 • 1. szint
  Automatikus tetőlamella
  Az automatikusan záródó tetőzsalu megakadályozza, hogy a por a készülék belsejébe jusson.
 • 2. szint
  MPI (Micro Plasma Ion)
  Az MPI eltávolítja a levegőben lévő olyan káros biológiai anyagokat és különböző kórokozókat, mint a baktériumok, vírusok, penészgombák.
 • 3. szint
  DNS filter és 5 lépcsős szűrő
  Eltávolítja a levegôben lévő, szerves anyagok bomlásából származó veszélyes összetevőket, ártalmas vegyületeket.

Csendes működés, energia-megtakarítás és egyenletes
működés a Samsung klíma S-Inverter technológia segítségével

Samsung S-Inverter technológiaA Smart Inverter technológiával akár 50%-os energia-megtakarítás is elérhető, ráadásul a kívánt hőmérséklet gyorsan és ingadozás nélkül éri el a beállított értéket.

Kellemes hőmérséklet a Samsung klímával

Az S-Inverterrel ellátott légkondicionáló bekapcsolás után teljes kapacitással kezd dolgozni. Amint a hőmérséklet eléri a beállított értéket, visszaveszi a teljesítményt a legalacsonyabb értékre, amellyel még tartani tudja a kiválasztott hőmérsékletet. Ezáltal kevesebb lesz a hőmérséklet-ingadozás és nagyobb kényelmet biztosít.

Magas energiahatékonyság a Samsung klímákkal

Az S-Inverter technológiája erőteljes, gyors hűtést és fűtést biztosít a lehető legalacsonyabb energia-felhasználás mellett, így csökkenteni tudja az energiaveszteséget, és pénzt takarít meg.

Akár 50%-os energia-megtakarítás a Samsung klímaberendezésekkel

A beállított hőmérséklet elérése után az S-Inverteres készülék energiatakarékos üzemmódra vált át. Összehasonlítva egy hagyományos, nem inverteres készülékkel, ezek a berendezések akár 50%-os energia-megtakarítást is elérhetnek azzal, hogy nem kapcsolják sűrűn ki és be a kompresszort.

Csendes működés, a Samsung klímák jellegzetessége 

Élvezze légkondicionálója kellemes, csendes működését! A kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartásához elegendő legkisebb fordulaton működik, mely alacsonyabb működési zajszintet és nagyobb komfortot eredményez.

Gyors hűtés és fűtés Samsung klímval

Amikor változtat a beállított hőmérsékleten, a légkondicionáló a kompresszor legnagyobb teljesítményét használja, hogy minél gyorsabban érje el a kiválasztott hőmérsékletet. A végeredmény 15%-kal gyorsabb hűtés és 50%-kal gyorsabb fűtés.

Széles működési tartomány a Samsung klíma előnyei között

A Samsung klímaberendezéseket a legmostohább hőmérsékleti körülmények között is nyugodtan használhatja. Legyen szó hűtésről 43°C-os égető hőségben, vagy fűtésről -15°C-os dermesztő hidegben, a Samsung légkondicionálók kényelmet biztosítanak otthonában.

Silver Nano egészségvédelmi rendszer - Samsung klíma

Samsung Silver Nano egészségvédelmi rendszerSilver Nano egészségvédelmi rendszer a Samsung által kifejlesztett átfogó rendszer, amely nanoméretű ezüstionok segítségével biztonságosan és hatékonyan elpusztítja a kórokozókat, a penészgombákat és 650 különféle típusú baktériumot, továbbá megakadályozza, hogy azok megtelepedjenek olyan helyeken, ahol ez a leginkább káros. Ahogy a piszkos mosógép sem tudja teljesen tisztára mosni a ruhákat, úgy a lakásban belélegzett levegő sem lehet tökéletesen tiszta, ha nem tiszta légkondícionálók és légtisztítók állítják azt elő. A Samsung az ezüst által nyújtott biztonságban találja meg a megoldást. A Silver Nano egészségvédelmi rendszernek köszönhetően a Samsung légkondícionálók és légtisztítók belsejét (a léghűtőtől egészen a kifúvóig) borító nanoméretű ezüstionok milliárdjai a baktériumokat már a szűrési folyamatok során elpusztítják. Ezen túlmenően az ezüst nanobevonat szagtalanít is, így a helyiség tisztábbnak és frissebb illatúnak tűnik. A Silver Nano egészségvédelmi rendszerrel a Samsung védelmi Zónát hoz létre, őrzi egészségét és jó közérzetét.

BIONIZER (Aniongenerátor) - Samsung klíma

Kutatók fedezték fel, hogy az ember számára lehetetlenség optimális teljesítményt nyújtani olyan környezetben, ahol az anionsűrűsége 1000 negatív anion/cm3 vagy annál kevesebb. Egy átlagos lakásban mérések szerint ez az érték mindössze 100nagtiv anion/cm3, miközben az irodaházak  és üzemek levegője még ennél is károsabb, átlagosan mindössze 20-25 negatív aniont tartalmaz köbcentiméterenként. A légkondicionáló kimenetétől 1 méterre mérve   Samsung BIOnizáló (aniongenerátor) 400 000 anion/cm3 koncentrációt állít elő, így az egész család egészségjavító, tiszta levegőhöz juthat.

Anionok a természetben

A természetben a villámlás, a napfény, a tenger hullámai és a vízesések állítanak elő anionokat. A természet felfrissülést és életerő nyújtó helyein, például az erdőkben, a vízeséseknél és a tengerpartokon magas az anion koncentráció. Ezeknek az anionoknak a létezése az egyik ok, amiért megfiatalodva és feltöltődve érezzük magunkat ilyen természetes környezetben.

Slim Solution - a keskeny megoldás - Samsung klíma

A Samsung innovatív technológiája a légkondicionálók rendkívül kis méretét teszi elérhetővé a hagyományos berendezésekkel szemben. A Samsung klímaberendezések keskeny kialakítása a legjobb megoldást nyújtja a térhez való alkalmazkodásban.

Samsung Slim Solution - a keskeny megoldásKompakt méret

A Samsung fejlett technológiája lehetővé tette kompakt méretű, de azonos teljesítményű légkondicionálók megalkotását. A teljes méret min. 18%-kal csökkent, így meglepően könnyű helyet találni neki.
A Samsung légkondicionálók háza mindössze 145 mm-vékonyabb, mint bármelyik versenytárs márkáé. A légkondicionáló elején található zsalu nem emelkedik fel, és nem alakul át bekapcsoláskor vagy üzemelés közben. Ezért a légkondicionáló bekapcsolt, illetve kikapcsolt állapotától függetlenül megőrzi 145 mm-es vékonyságát.

Könnyű

A keskeny megoldás alkalmazása nem csak kompakt méretet, de könnyű beltéri egységet is eredményezett. A hagyományos berendezésekhez képest a kompakt méretu klímák könnyebbek és egyszerubb a telepítésük is.

Függőleges irányú légáram a hatékony fűtésért - Samsung klíma

Az új Samsung légkondicionálók széles tartományban működő lamellával rendelkeznek. A hagyományos modelleknél a beltéri egység légterelője csak 70°-os szögben tud lenyílni, ami nehezíti a fűtést, mert a meleg levegő nem jut el a padlóig. A széles tartományban működő rendszer képes a lamellát akár 90°-os szögben nyitni, és ezáltal a levegőt a helyiségben akár vízszintes, akár
függőleges irányban, akadály nélkül továbbítani.

Gyors hűtés és fűtés - Samsung klíma

Mindenki azt szeretné, hogy mikor hazaér, a szoba hőmérséklete ideális legyen - főleg nagy melegben vagy kemény hidegben. A rendkívüli technikai és kimagasló minőségi tulajdonságokkal az új Samsung légkondicionálók maximalizálják a hűtés és fűtés gyorsaságát a beállított értékek minél rövidebb időn belüli elérése érdekében.

Szem előtt a kényelem

A Digital i egy nagy kijelző, mellyel felmérheti a helyiség légállapotát, a világos digitális ikonok segítségével pedig könnyedén kezelheti légkondicionálóját.

SAMSUNG VIVACE KLÍMA

Samsung Vivace klímaberendezés
Funkciók

MPI

A világon elsőként bemutatott tehnológia révén a légkondicionáló aktív hidrogénés oxigén-ionokat generál a levegő minőségének feljavításáért, és ezzel a veszélyes részecskék és vírusok ellen is fokozottabb védelmet nyújt.

Kellemes Ébredés Mód II

Egy innovatív megoldással a légkondícionáló szinten tartja a levegő hőmérsékletét, pontosan követi az alvás során az optimális bőrhőmérsékletet, és ezzel elősegíti a kiváló alvást és a frissen ébredést.

Katekin-szűrő

A zöldteából kivont katekint tartalmazó szűrő eltávolítja a port és a baktériumokat, megelőzve így a kellemetlen szagokat.

Ezüstbevonatú elpárologtató

A környezetkímélő krómmentes neoszilikonnal, illetve ezüsttel 2+1 rétegben bevont hőcserélő kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal bír. Az ezüst fertőtlenítő hatása megakadályozza, hogy a légkondícionálóból kellemetlen szagok áradjanak. Tisztábbá és egészségesebbé teszi a szoba levegőjét.

Szagtalanító szűrő

A beépített szénszűrő hatékonyan kivonja a levegőből a cigarettafüstöt és a háziállatok kellemetlen szagát.

S-Inverter

A légkondícionáló magas hatékonyságú invertertechnológiája hozzájárul a gyorsabb hűtéshez/fűtéshez, valamint a pontosabban szabályozott hőmérséklethez, és ezzel jelentős energiát takarít meg.

Az S-Invertert csak a kiválasztott országok, köztük Magyarország kapja.

SAMSUNG MODERATO KLÍMA

Samsung ModeratoFunkciók

Kellemes Ébredés Mód II

Egy innovatív megoldással a légkondícionáló szinten tartja a levegő hőmérsékletét, pontosan követi az alvás során az optimális bőrhőmérsékletet, és ezzel elôsegíti a kiváló alvást és a frissen ébredést.

Katekin-szűrő

A zöldteából kivont katekint tartalmazó szűrő eltávolítja a port és a baktériumokat, megelőzve így a kellemetlen szagokat.

Ezüstbevonatú elpárologtató

A környezetkímélő krómmentes neoszilikonnal, illetve ezüsttel 2+1 rétegben bevont hôcserélô kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal bír. Az ezüst fertőtlenítő hatása megakadályozza, hogy a légkondícionálóból kellemetlen szagok áradjanak. Tisztábbá és egészségesebbé teszi a szoba levegőjét.

Szagtalanító szűrő

A beépített szénszűrő hatékonyan kivonja a levegőből a cigarettafüstöt és a háziállatok kellemetlen szagát.

UTR Plus

A szupererős (Super Strong) kompresszor kiválóan kezeli a szélsőségesen forró helyzeteket is.

SAMSUNG NEO FORTE KLÍMA

Samsung Neo Forte klímaFunkciók

Kellemes Ébredés Mód II

Egy innovatív megoldással a légkondícionáló szinten tartja a levegő hőmérsékletét, pontosan követi az alvás során az optimális bőrhőmérsékletet, és ezzel elősegíti a kiváló alvást és a frissen ébredést.

Katekin-szűrő

A zöldteából kivont katekint tartalmazó szűrő eltávolítja a port és a baktériumokat, megelőzve így a kellemetlen szagokat.

Ezüstbevonatú elpárologtató

A környezetkímélő krómmentes neoszilikonnal, illetve ezüsttel 2+1 rétegben bevont hőcserélô kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal bír. Az ezüst fertőtlenítô hatása megakadályozza, hogy a légkondicionálóból kellemetlen szagok áradjanak. Tisztábbá és egészségesebbé teszi a szoba levegőjét.

Szagtalanító szűrő

A beépített szénszűrő hatékonyan kivonja a levegőből a cigarettafüstöt és a háziállatok kellemetlen szagát.

S-Inverter

A légkondicionáló magas hatékonyságú invertertechnológiája hozzájárul a gyorsabb hűtéshez/fűtéshez, valamint a pontosabban szabályozott hőmérséklethez, és ezzel jelentős energiát takarít meg.

Az S-Invertert csak a kiválasztott országok, köztük Magyarország kapja.

SAMSUNG FORTE KLÍMA

Samsung Forte légkondícionálóFunkciók

Multi Air Tisztítórendszer

A rendszer ezüstbevonatú előszűrőt, ezüstbevonatú párologtatót és egyéb szűrőket használva távolítja el a levegő károsanyag-tartalmát.

Kellemes Ébredés Mód II

Egy innovatív megoldással a légkondicionáló szinten tartja a levegô hőmérsékletét, pontosan követi az alvás során az optimális bőrhőmérsékletet, és ezzel elősegíti a kiváló alvást és a frissen ébredést.

Gyorshűtés, gyorsmelegítés

A légkondicionáló az átlagosnál rövidebb idő alatt éri el a célzott hőmérsékletet.

Slim Solution - a vékonyított megoldás

Egy formai újítással a légkondícionálók lényegesen kevesebb helyet foglalnak el más légkondicionálókhoz képest, méretcsökkentésük 18%-os. A hatékony helykihasználás mellett ugyanakkor a teljesítmény növekedése 9%-os.

UTR Plus

A szupererős (Super Strong) kompresszor kiválóan kezeli a szélsőségesen forró helyzeteket is.

 

 

Bevásárlókosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Webáruház

Panasonic klímaberendezések
Panasonic monosplit oldalfali klímaberendezések
Panasonic szabadon variálható multi split klímaberendezések
Panasonic Inverteres kültérik
Panasonic Inverteres beltérik
Panasonic Ipari Klímaberendezések
Panasonic Hőszivattyúk
Aquarea Air Radiátorok (Fan coil)
Aquarea All In One BI-BLOC
Egyfázisú High Performance
Háromfázisú High Performance
Egyfázisú All in One T-CAP
Háromfázisú All in One T-CAP
Aquarea H Generáció High Performance
Aquarea H Generáció High Performance Egyfázisúak
Aquarea H Generáció High Performance Háromfázisúak
H Generációs Aquarea T-CAP
Egyfázisú T-CAP
Háromfázisú T-CAP
Aquarea HT BI-BLOC
Aquarea HT Egyfázisú SPLIT csak fűtő
Aquarea HT Háromfázisú SPLIT csak fűtő
Kiegészítők
Egyéb Klímaberendezések
Daikin klímaberendezések
Daikin monosplit oldalfali klímaberendezés
Daikin légcsatornás klímaberendezések
Daikin kazettás klímaberendezések
Daikin padlón álló klímaberendezések
Daikin mennyeti, parapet klímaberendezések
Daikin mennyezeti klímaberendezések
Toshiba klímaberendezések
Toshiba monosplit oldalfali klímaberendezések
Toshiba légcsatornás klímaberendezések
Toshiba kazettás klímaberendezések
Toshiba konzolos klímaberendezés
Toshiba mennyezeti klímaberendezések
Toshiba szabadon variálható multi split klímaberendezések
Kültérik
Beltérik
Midea klímaberendezés
Midea monosplit oldalfali klímaberendezés
Midea légcsatornás klímaberendezések
Midea kazettás klímaberendezések
Midea Parapet / Mennyezeti monosplit
Midea szabadon variálható multi split klímaberendezések
Kültérik
Beltérik
Midea távirányító
MDV klímberendezés
MDV monosplit
Lakossági 2 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 2,5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 3,5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Légcsatornás inverteres klímaberendezések
Univerzális klíma távirányító
Hővisszanyerők
Midea hővisszanyerők
Vent-Axia Lo-carbon TEMPRA egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia Lo-carbon HR egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia INTEGRA központi hővisszanyerős szellőzőberendezés
Vent-Axia SENTINEL KINETIC központi szellőzőberendezés
Vent-Axia HR200V központi hővisszanyerős szellőzőberendezés
Vent-Axia HR 100W/WH egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 100S egy helyiséges hővisszanyerő
Szabályzók, kiegészítők
Vent-Axia HR 30W egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 100R egy helyiséges hővisszanyerő légcsatornázható
Vent-Axia HR 200WK egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 300 egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 205 központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 250 Központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 400 központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 500D egy helyiséges hővisszanyerő
Ipari szellőzéstechnika
EL fali axiál venilátor
IE fali axiál ventilátor
IE Ex robbanásbiztos axiál ventilátor
EMP fali axiál ventilátor
EMP Ex robbanásbiztos axiál ventilátor
AFR fali axiális ventilátor
CMP csőperemes axiál ventilátor - hosszú házzal
CMP ATEX robbanásbiztos csőperemes axiál ventilátor
VIE csőperemes axiál ventilátor
CENTERLINE központi elszívó ventilátor
MBX dobozolt ventilátor
T-BOX dobozolt ventilátor
AXC félaxiális csőventilátor
AXC LW alacsony fogyasztású félaxiális csőventilátor
MRF tetőventilátor
REL alacsony fogyasztású in-line csőventilátor
ERM robbanásbiztos csőventilátor
IC radiális ventilátor
IC INOX radiális ventilátor
ICS radiális ventilátor
PF radiális ventilátor poros levegő szállítására
HT magas nyomású radiális ventilátor
ACB-P ventilátor
IC robbanásbiztos radiális ventilátor
ACB-P radiális ventilátor robbanásbiztos
ICA radiális ventilátor
ICA radiális ventilátor robbanásbiztos
TCF-Ex robbanásbiztos tetőventilátor, vízszintes kifúfás
TCF tetőventilátor, vízszintes kifúvás
VFC tetőventilátor, függöleges kifúfás
TCA saválló tetőventilátor
TCF AT tetőventilátor, magas hőmérsékletű 400C/ 2h
ACC dobozolt ventilátor
ATCH dobozolt ventilátor
AFO dobozolt ventilátor hűtőkaloriferrel
ATC dobozolt ventilátor
ACO dobozolt ventilátor, fűtőkaloriferrel
KCA légkezelő központ aktív szénszűrővel
CCA-M légkezelő központ aktív szénszűrővel
ACI dobozolt légcsatorna ventilátor
RVT radiális ventilátor négyszög légcsatornába
RPS radiális ventilátor konyhai használatra
RIX radiális légcsatorna ventilátor
LKE kompakt légkezelő egység hővisszanyerővel
LFM kompakt légkezelő egység
MIXMATIC mennyezeti légkezelő ventilátor
DT mennyezeti légkeverő ventilátor
Tartozékok ipari ventilátorhoz
ACB radiális ventilátor
Háztartási szellőzéstechnika
Ministyle sorozat
MURO sorozat
Teknostyle sorozat
TEKNOWALL sorozat
TUBO sorozat
Teknovintage sorozat
Teknowind sorozat
Vitro sorozat
Teknopress sorozat
Teknoradia sorozat
EXT sorozat
AXC TP sorozat
Polar sorozat
Chef sorozat
Szabályzó egységek
ATC DX
ATC ILF
ATC SAF LD
ATC SAF D
ATC SAF MA
ATC SVN
ATC TT MIX
Vent-Axia Lo-Carbon QUADRA
Vent-Axia Lo-Carbon CENTRA
Vent-Axia Lo-Carbon SOLO-PLUS
Vent-Axia SILENT
Vent-Axia Silhouette
Vent-Axia VA
Vent-Axia ACM félradiális csőventilátor
Vent-Axia Solo Plus
Párásítók, párátlanítók, légtisztítók
Légtisztítók
Párásítók
Párátlanitók
Légfüggönyök
Vízszintes kűlső, levegős légfüggönyök
Vízszintes elektromos fűtésű légfüggönyök
Vízszintes, melegvíz fűtésű légfüggönyök
Fűggőleges szerelésű légfüggönyök
Tekno Point légfüggönyök
Szellőzéstechnikai anyagok
Légrácsok
Standard befúvórácsok
Lekerekített befúvórács
Befúvórács design
Adapter
Lamellás légrács szűrő nélkül visszatérő levegőhöz
Lamellás légrács szűrővel visszatérő levegőhöz
Vents rácsok
Gravitációs zsaluk
Szellőzőrácsok
Ajtó- és bútorrácsok
Egyéb
Háztartás szellőzőrácsok
Standard eszívórácsok
Zónás légmennyiség szabályzó rendszer elemek
Légcsatorna idomok
Műanyag Y-adapter
Műanyag 2 járatú többfunkciós adapter
Műanyag 3 járatú adapter
Műanyag toldók, és átalakító idomok
Műanyag könyök idomok
Műanyag "T" idomok
Egyéb tartozékok
Légtechnikai csövek, csatornák
Flexibilis csövek
Spirálkorcolt lemezcső galvanizált acélból
Műanyag cső, és lapos csatorna
Légtechnikai szűrők
Sík panelszűrők fém keretben cserélhető betéttel
Felületnövelt panelszűrők fémkeretben cserélhető betéttel
Szűrőpaplanok
Tasakos szűrők
Konyhai elszívó berendezések
Akciós termékek
Klíma távirányítók
Daikin
Samsung
Toshiba
Ozone
Fég
Fisher
Fujitsu
Tekno Point
McQuay
LG
Midea
Panasonic
Univerzális klíma távirányító
Légbeeresztők
Használt klímaberendezések

Állásajánlat

A Monaco Klíma Kft. állást hirdet az alábbi munkakörökben:

 • Szellőző -és klímaberendezés szerelő
 • Víz, gáz központifűtés szerelő
Részletek »

Cimkefelhő

by Zaragoza Online