Skype

My status
MMW - Megbízható, minőségi weboldal

Területi képviselet

Panasonic

klímaberendezések nagykereskedelme, dél-alföldi területi képviselet, szervíz központ.

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

panasonic_klimab

Vent-axia

energiatakarékos ventilátorok és egyhelyiséges hőviszanyerők, Csongrád megyei képviselete

Viszontealdók, szerelők, tervezők jelentkezését várjuk!

vent-axia_ventiltor

Közösségek

IWIW Facebook Twitter email

Aktuális

A Monaco Klíma munkatársai
A Monaco Klíma Kft. munkatársai

Folyamatban lévő munkák

harena_hutokamra_gepeszet

Mórahalom Haréna hűtőkamra gépészeti kivitelezés

Oldalunk fordítása

English French German Italian Romanian Russian Slovak Spanish

Kiemelt partnerek


Építőipar - építőipari kereső - építőipari cégek

Épületenergetika

energetika log

Energetikai tanúsítás, Tanácsadás, Tervezés, Lakás zöldkártya

6727 Szeged, Algyői út 53/A • Tel/Fax.: 62/445-947 • Mobil: 06-20/9-626-575

Panasonic klíma PDF Nyomtat E-mail
( 0 Votes )


PANASONIC klíma

A Matshushita Elektric Indrustrial Co. Ltd.-t Konosuke Matshushita alapította 1918-ban. Első termékeik közt elektromos csatlakozó dugók, kétutas aljzatok és kerékpárlámpák szerepeltek.
1933-ra már több, mint 200 termék gyártásával foglalkozott a vállalat, majd 1955-ben megszülettet a Panasonic márkanév. A tengerentúli terjeszkedés 1959-ben vette kezdetét és így mára szerte a világon közel 50 országban működnek a cég leányvállatai, melyeknél összesen 290 000 alkalmazott dolgozik, és  termékeik száma meghaladja a több tízezret.

 

Manapság a világ 120 országánál is több országába exportál mellyel vitathatlanul a légkondicionáló piac vezetői közé tartozik. Globális éllovasnak számít a közel 100 000-nyi benyújtott szabadalmával a fogyasztók életminőségét javító innovációk területén.  Jelenleg több mint 100 millió kompresszor került ki a Panasonic gyártósorairól, melyek a világ számos országában létesített 294 üzemében készültek.

Panasonic energiahatékonysági és környezetvédelmi koncepciója

A Panasonic kényelmesebb és környezetkimélőbb életmódot kinál. Egyik céljaként a Panasonic a háztartások és épületek szén-dioxid kibocsátásának csökkentését tűzte ki. A környezet iránti elkötelezetségből fakadóan minden Panasonic klíma a legszigorúbb energiafogyasztási és zajkibocsájtási követelményeknek tesz eleget. Ezen túlmenően folyamatosan keressük  az új lehetőségeket környezetünk fejlesztésére, részben a termékgyártási és forgalmazási folyamatok gondos ellenőrzése, részben az olyan megoldások kidolgozása által, amlyek a hétköznapi használat során nem veszélyeztetik bolygónk jövőjét

A Panasonic 2012-es magyar légkondícionáló katalógus Letölthető. 1 rész 2. rész

Panasonic klímaberendezések műszaki adatai és árai

Panasonic webáruház

Panasonic lakossági split klíma rendszerek

Ebben a szegmensben kétségtelenül az ETHEREA sorozat a legmagasabb szintű tagja, melynek új ECONAVI rendszere képes érzékelni az emberi jelenlétet a helyiségben, s ennek megfelelően módosítani működését és teljesítményét. Az Econavi-nak köszönhetően ezek a berendezések minimális fogyasztással működnek, fűtésben 40%, hűtésben akár 30%-os energia megtakarítást eredményeznek Az ECONAVI koncepciója egy nagy precizitású Humán Szenzor és vezérlőprogram alkalmazásán alapul, amelyek a helyiség használati viszonyainak megfelelően optimalizálják a légkondicionáló működését. Hogyan történik az energiamegtakarítása? Olyan technológiák segítségével, amelyek képesek felismerni a felesleges energiahasználatot, és ennek megfelelően módosítják a hűtési teljesítményt. Így hatékonyan, a hűtési funkció megszakítása nélkül, továbbra is kellemes és praktikus használatot biztosítva történik az energia megtakarítása.

e-ion Légtisztító Rendszer Patrol Senzorral Deluxe modellekben - Panasonic klíma

Egy forradalmian új megoldás, mely elfogja a porrészecskéket, visszajuttatja azokat a filterhez és a Patrol Sensorral együttműködve teljesen, megtisztítja a levegőt.
A panasonic fejlesztése első az iparágban a vásárolt berendezés egyszerre légtisztító berendezés és klímaberendezés is.

Patrol Sensor - Panasonic klíma:

Panasonic e-ion Légtisztító rendszer - Patrol SensorA levegő megfigyelése a légkondicionáló működése alatt és kikapcsolt állapotában is folyamatban van. Ha szennyeződést érzékel, azonnal bekapcsol a légtisztítási funkció és megtisztítja a szoba levegőjét.  Megfigyelése során ellenőrzése alatt tartja a dohányfüstöt, főzés füstjét, izzadtságot, testszagot, szemét szagát, háziállatok szagát.
A szenzor működése nagyon egyszerű, ha a távirányítóval kiadjuk a szenzor működésére a parancsot, akkor a  Panasonic klíma működésétől függetlenül folyamatosan figyeli a szoba levegőjét. A szenzor érzékelője méri a levegő szennyeződését és egy bizonyos szint felett a levegőt, szennyezettnek minősíti és bekapcsolja a légtisztító rendszert. A légtisztító rendszer bekapcsolása után egy speciális egység segítségével akár 3 trillió aktív e-ion tölti meg a szobát, hogy tökéletesen megtisztítsa.Napfényérzékelés

econaviAz ECONAVI inteligens érzékelői a nem tudatos energiapazarlás felderítése érdekében figyelik a napsütés erősségét, az emberi mozgást, az aktivitási szintet, valamint az emberi jelenlét hiányát. Az ECONAVI a hatékony energiamegtakarítás érdekében, a kényelem zavartalan fenntartása mellett automatikusan átállítja a hűtőkapacitást.

 

erzekel

Az ECONAVI érzékeli a szobába besütő napfény intenzitását, és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő-illetve hogy éjszaka van-e-, és kevesebb beáramló napfény esetén csökkenti a hűtési intenzitást. Amenyien az időjárás napfényesről borúsra éjszakaira változik az ECONAVI alacsonyabb napfény intenzitást érzékel és kevesebb energiát fordít hűtésre. Amennyiben a hűtésre fordított energia azonos maradna, az energiapazarláshoz vezetne. Az ECIONAVI érzékeli a változást, és úgy csökkenti a hűtésre fordított energiát, mintha 1 0C-kal magasabb hőmérsékleten állítottak volna be a kszüléken.

 

Emberi aktivitás érzékelése

emberi_aktivitas_erzekelo

Az érzékelő érzékelési alapelve

Az emberi aktivitás érzékelő megállapítja az aktivitási szintet és a használatban lévő vagy magas aktivitású zónákba tereli a légáramlást. Az ECONAVI LED-es kijelzői az érzékelést és működést jelzik.

eszlelesi_zona

Nano-G légtisztító rendszer

 

nano_kep A Panasonic légkondicionáló berendezések mostantól egy új, Nano-G névre hallgató légtisztító rendszerrel rendelkeznek, amely ionokat és gyököket kiszűrő nanotechnológia segítségével tisztítja meg a beltéri levegőt. A Nano-G hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, azaz baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez.

nano_g_hatekonysag_2 nano_g_metepado

 

Irányítsa légkondícionáló berendezését inteligensen, okostelefon és internet segítségével

okostelefon_iranyitas A Panasonic mindig a leghatékonyab hőszivattyúkat és légkondícionáló berendezéseket kínálta ügyfeleinek. Egy újabb lépést téve előre, a Panasonic és az Intesis bemutatja közösen kifejlesztett IntesisHome szolgáltatását, mely a legújabb felhő technológiát kihasználva  lehetővé teszi, hogy Ön a világ bármely pontjáról irányítani tudja klímarendszerét. Használja az IntesisHome szolgáltatást iPad-jén, iPhone-ján, bármely androidos eszközén, vagy internetes számítógép segítségével, és állítsa be otthona hőmérsékletét. A funkciók megegyeznek az otthon elérhető funkciókkal: start/stop, üzemmód, hőmérséklet beállítása, szobahőmérséklet, stb. Próbálja ki az IntesisHome által biztosított új, minden eddiginél praktikusabb funkciókat, és élvezze a maximális kényelmet, és hatékonyságot a legalacsonyabb fogyasztás mellet.

intesishome

Gazdaságos, környezetbarát működés, magas COP(energiahatékonysági mutató)

 

A COP (coefficient of performance) és az EER (energy efficiency ratio) mutatószámok jellemzik egy légkondicionáló hatékonyságát. A fűtési és hűtési teljesítmény arányát fejezi ki, az előállításhoz felhasznált elektromos teljesítményhez viszonyítva. Tehát ha a légkondícionáló 4,63 kW fűtési teljesítményt állít elő 1 kW elektromos teljesítmény felhasználásával, akkor mondjuk, hogy a COP 4,63. Minél magasabb a COP, EER érték, annál hatékonyabb a berendezés. Az eredeti Panasonic inverter technológia és a nagy teljesítményű kompresszor csúcskategóriás hatékonyságot eredményeznek. Ennek köszönhetően csökkenhetnek az elektromos számlái miközben környezettudatossá válik.

energihat._mutato


 

Bevásárlókosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Webáruház

Panasonic klímaberendezések
Panasonic monosplit oldalfali klímaberendezések
Panasonic szabadon variálható multi split klímaberendezések
Panasonic Inverteres kültérik
Panasonic Inverteres beltérik
Panasonic Ipari Klímaberendezések
Panasonic Hőszivattyúk
Aquarea Air Radiátorok (Fan coil)
Aquarea All In One BI-BLOC
Egyfázisú High Performance
Háromfázisú High Performance
Egyfázisú All in One T-CAP
Háromfázisú All in One T-CAP
Aquarea H Generáció High Performance
Aquarea H Generáció High Performance Egyfázisúak
Aquarea H Generáció High Performance Háromfázisúak
H Generációs Aquarea T-CAP
Egyfázisú T-CAP
Háromfázisú T-CAP
Aquarea HT BI-BLOC
Aquarea HT Egyfázisú SPLIT csak fűtő
Aquarea HT Háromfázisú SPLIT csak fűtő
Kiegészítők
Egyéb Klímaberendezések
Daikin klímaberendezések
Daikin monosplit oldalfali klímaberendezés
Daikin légcsatornás klímaberendezések
Daikin kazettás klímaberendezések
Daikin padlón álló klímaberendezések
Daikin mennyeti, parapet klímaberendezések
Daikin mennyezeti klímaberendezések
Toshiba klímaberendezések
Toshiba monosplit oldalfali klímaberendezések
Toshiba légcsatornás klímaberendezések
Toshiba kazettás klímaberendezések
Toshiba konzolos klímaberendezés
Toshiba mennyezeti klímaberendezések
Toshiba szabadon variálható multi split klímaberendezések
Kültérik
Beltérik
Midea klímaberendezés
Midea monosplit oldalfali klímaberendezés
Midea légcsatornás klímaberendezések
Midea kazettás klímaberendezések
Midea Parapet / Mennyezeti monosplit
Midea szabadon variálható multi split klímaberendezések
Kültérik
Beltérik
Midea távirányító
MDV klímberendezés
MDV monosplit
Lakossági 2 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 2,5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 3,5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Légcsatornás inverteres klímaberendezések
Univerzális klíma távirányító
Hővisszanyerők
Midea hővisszanyerők
Vent-Axia Lo-carbon TEMPRA egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia Lo-carbon HR egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia INTEGRA központi hővisszanyerős szellőzőberendezés
Vent-Axia SENTINEL KINETIC központi szellőzőberendezés
Vent-Axia HR200V központi hővisszanyerős szellőzőberendezés
Vent-Axia HR 100W/WH egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 100S egy helyiséges hővisszanyerő
Szabályzók, kiegészítők
Vent-Axia HR 30W egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 100R egy helyiséges hővisszanyerő légcsatornázható
Vent-Axia HR 200WK egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 300 egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 205 központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 250 Központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 400 központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 500D egy helyiséges hővisszanyerő
Ipari szellőzéstechnika
EL fali axiál venilátor
IE fali axiál ventilátor
IE Ex robbanásbiztos axiál ventilátor
EMP fali axiál ventilátor
EMP Ex robbanásbiztos axiál ventilátor
AFR fali axiális ventilátor
CMP csőperemes axiál ventilátor - hosszú házzal
CMP ATEX robbanásbiztos csőperemes axiál ventilátor
VIE csőperemes axiál ventilátor
CENTERLINE központi elszívó ventilátor
MBX dobozolt ventilátor
T-BOX dobozolt ventilátor
AXC félaxiális csőventilátor
AXC LW alacsony fogyasztású félaxiális csőventilátor
MRF tetőventilátor
REL alacsony fogyasztású in-line csőventilátor
ERM robbanásbiztos csőventilátor
IC radiális ventilátor
IC INOX radiális ventilátor
ICS radiális ventilátor
PF radiális ventilátor poros levegő szállítására
HT magas nyomású radiális ventilátor
ACB-P ventilátor
IC robbanásbiztos radiális ventilátor
ACB-P radiális ventilátor robbanásbiztos
ICA radiális ventilátor
ICA radiális ventilátor robbanásbiztos
TCF-Ex robbanásbiztos tetőventilátor, vízszintes kifúfás
TCF tetőventilátor, vízszintes kifúvás
VFC tetőventilátor, függöleges kifúfás
TCA saválló tetőventilátor
TCF AT tetőventilátor, magas hőmérsékletű 400C/ 2h
ACC dobozolt ventilátor
ATCH dobozolt ventilátor
AFO dobozolt ventilátor hűtőkaloriferrel
ATC dobozolt ventilátor
ACO dobozolt ventilátor, fűtőkaloriferrel
KCA légkezelő központ aktív szénszűrővel
CCA-M légkezelő központ aktív szénszűrővel
ACI dobozolt légcsatorna ventilátor
RVT radiális ventilátor négyszög légcsatornába
RPS radiális ventilátor konyhai használatra
RIX radiális légcsatorna ventilátor
LKE kompakt légkezelő egység hővisszanyerővel
LFM kompakt légkezelő egység
MIXMATIC mennyezeti légkezelő ventilátor
DT mennyezeti légkeverő ventilátor
Tartozékok ipari ventilátorhoz
ACB radiális ventilátor
Háztartási szellőzéstechnika
Ministyle sorozat
MURO sorozat
Teknostyle sorozat
TEKNOWALL sorozat
TUBO sorozat
Teknovintage sorozat
Teknowind sorozat
Vitro sorozat
Teknopress sorozat
Teknoradia sorozat
EXT sorozat
AXC TP sorozat
Polar sorozat
Chef sorozat
Szabályzó egységek
ATC DX
ATC ILF
ATC SAF LD
ATC SAF D
ATC SAF MA
ATC SVN
ATC TT MIX
Vent-Axia Lo-Carbon QUADRA
Vent-Axia Lo-Carbon CENTRA
Vent-Axia Lo-Carbon SOLO-PLUS
Vent-Axia SILENT
Vent-Axia Silhouette
Vent-Axia VA
Vent-Axia ACM félradiális csőventilátor
Vent-Axia Solo Plus
Párásítók, párátlanítók, légtisztítók
Légtisztítók
Párásítók
Párátlanitók
Légfüggönyök
Vízszintes kűlső, levegős légfüggönyök
Vízszintes elektromos fűtésű légfüggönyök
Vízszintes, melegvíz fűtésű légfüggönyök
Fűggőleges szerelésű légfüggönyök
Tekno Point légfüggönyök
Szellőzéstechnikai anyagok
Légrácsok
Standard befúvórácsok
Lekerekített befúvórács
Befúvórács design
Adapter
Lamellás légrács szűrő nélkül visszatérő levegőhöz
Lamellás légrács szűrővel visszatérő levegőhöz
Vents rácsok
Gravitációs zsaluk
Szellőzőrácsok
Ajtó- és bútorrácsok
Egyéb
Háztartás szellőzőrácsok
Standard eszívórácsok
Zónás légmennyiség szabályzó rendszer elemek
Légcsatorna idomok
Műanyag Y-adapter
Műanyag 2 járatú többfunkciós adapter
Műanyag 3 járatú adapter
Műanyag toldók, és átalakító idomok
Műanyag könyök idomok
Műanyag "T" idomok
Egyéb tartozékok
Légtechnikai csövek, csatornák
Flexibilis csövek
Spirálkorcolt lemezcső galvanizált acélból
Műanyag cső, és lapos csatorna
Légtechnikai szűrők
Sík panelszűrők fém keretben cserélhető betéttel
Felületnövelt panelszűrők fémkeretben cserélhető betéttel
Szűrőpaplanok
Tasakos szűrők
Konyhai elszívó berendezések
Akciós termékek
Klíma távirányítók
Daikin
Samsung
Toshiba
Ozone
Fég
Fisher
Fujitsu
Tekno Point
McQuay
LG
Midea
Panasonic
Univerzális klíma távirányító
Légbeeresztők
Használt klímaberendezések

Állásajánlat

A Monaco Klíma Kft. állást hirdet az alábbi munkakörökben:

  • Szellőző -és klímaberendezés szerelő
  • Víz, gáz központifűtés szerelő
Részletek »

Cimkefelhő

by Zaragoza Online