Skype

My status
MMW - Megbízható, minőségi weboldal

Területi képviselet

Panasonic

klímaberendezések nagykereskedelme, dél-alföldi területi képviselet, szervíz központ.

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

panasonic_klimab

Vent-axia

energiatakarékos ventilátorok és egyhelyiséges hőviszanyerők, Csongrád megyei képviselete

Viszontealdók, szerelők, tervezők jelentkezését várjuk!

vent-axia_ventiltor

Közösségek

IWIW Facebook Twitter email

Aktuális

A Monaco Klíma munkatársai
A Monaco Klíma Kft. munkatársai

Folyamatban lévő munkák

harena_hutokamra_gepeszet

Mórahalom Haréna hűtőkamra gépészeti kivitelezés

Oldalunk fordítása

English French German Italian Romanian Russian Slovak Spanish

Kiemelt partnerek


Építőipar - építőipari kereső - építőipari cégek

Épületenergetika

energetika log

Energetikai tanúsítás, Tanácsadás, Tervezés, Lakás zöldkártya

6727 Szeged, Algyői út 53/A • Tel/Fax.: 62/445-947 • Mobil: 06-20/9-626-575

LG klíma PDF Nyomtat E-mail
( 0 Votes )

LG klíma - Művészi hűtés

Az LG környezetbarát, stílusos, kiváló technológiájú légkondicionálókat kínál.

A környezetvédelmet támogató vásárlóknak az LG Electronics az ózonpajzsot romboló R22 freon gáz helyett alternatívaként R410a hűtőközeget, míg az egészségükre odafigyelőknek hatékonyan sterilizáló NEO-Plasma légtisztító rendszert alkalmaz. Mindezen túlmenően az ART COOL sorozat egyedülálló formájával, stílusos és kifinomult megjelenésével elnyerte az International Forum Design díjat, a Reddot Design Award-ot, valamint a Good Design Mark díjat. Innovatív módon növeltük a készülékek légszállítását, hogy a világ legalacsonyabb zajszintjét biztosítsuk, és még kellemesebb és kényelmesebb belső környezetet kínáljunk Önnek.

Környezetvédelem 2008

Mivel a környezetvédelem iránti elvárás napról napra növekszik, az Európa Bizottság (EC) szabályozást dolgozott ki, mely szerint minden légkondicionálóra tájékoztató címke helyezendő. Az energiafelhasználás gazdaságosságát mutató információ alapján a Vásárló könnyen megértheti az adott termék környezetbarát voltát. Az energiacímke az adott készülék energiafelhasználását mutatja, melyet 7, különböző színnel jelölt osztályba sorolnak.

A készülék energiahatékonysága hűtési üzemmódban:

A készülék energiahatékonysága fűtési üzemmódban:

 

LG klímaberendezések műszaki adatai és árai

 

Mono split rendszerek

A mono rendszerek elsősorban önálló helyiségek, iroda, dolgozószoba, nappali, hálószoba esetében ideálisak. Egy kültéri egység lát el egy beltéri egységet.

Multi split rendszerek

A multi rendszerekkel akár több önálló helyiségben alakítható ki egyedi klímatikus környezet. A rendszer egyetlen kültériegységből és több beltéri egységből áll.

MPS egységek

A rendszerek főként nagy felületek esetében ideálisak. Minden rendszer egy kültéri egységből és egy-négy beltéri egységből áll.

LG NEO-Plasma Légtisztító Rendszer - LG klíma

Az LG Electronics egyedülálló, 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a sterilizáló hatást. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat - ezáltal hatékonyan sterilizál.

 1. Előszűrő: Az antibakteriális előszűrő a nagyobb porszemeket, penészgombákat és a paplan szöszeit fogja fel.
 2. Nano Carbon Szűrő: A nanométer méretű aktívszén-szemcsés szűrő a szagmolekulákat megköti, így biztosan és tökéletesen távolítja el a háztartási szagokat - így garantálja a kellemes közérzetet.
  Mi a Nano Carbon szemcse?
  Nanométer (a milliméter egymilliomod része) méretű aktívszén szemcseszerkezet, melyet az LG a világon elsőként alkalmazott szagmegkötő anyagként.
 3. Háromszoros szűrő: A háromszoros szűrő különféle szervesanyag tartalmú szűrőbetéteket tartalmaz, melyek megakadályozzák a rossz közérzet, és a szem- illetve nyakfájás kialakulását. Van közöttük formaldehidet lekötő szűrő is (a formaldehid felelős az úgynevezetett "új ház" szindrómáért, de okozhat bőrgyulladást, hányingert és tüdőgyulladást is). Végül olyan szűrőbetétet is tartalmaz, amely a közönséges szagokat köti meg, melyek a migrén és krónikus fejfájás okozói lehetnek.
 4. Nano Bio Fúziós Szűrő: A Nano Bio Fúziós szűrő nanométer méretű bio enzimjüket a baktériumok sejtfalára vezetik, hogy azt lebontva elpusztítsák a sejtmagot. Míg a hagyományos eljárások csupán inaktiválják a baktériumokat, vagy elpusztítják a sejt külső falát, ez az innovatív sterilizálás tökéletesen lebontja a sejtmagot és elpusztítja a baktériumokat.
 5. Plasma szűrő: Az LG által kifejlesztett egyedülálló PLASMA légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkopikus szennyezőanyagokat és a port távolítja el, hanem a füstöt, az állati szőrt, házi atkákat és polleneket is, megakadályozva ezzel az asztmatikus jellegű allergiás megbetegedéseket.

LG ART COOL Inverter - Kifinomult stílus - LG klíma

Az LG büszkén mutatja be Önnek az ART COOL Gallery modelljét! Ha olyan légkondicionálóra vágyik, amely eltér a többitől, válassza az LG ARTCOOL Gallery modellt! A világon egyedülálló - cserélhető homlokpanel - képpel rendelkező - modellhez minden esztétikai és műszaki különlegességet hozzáadtak, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű elvárásoknak,
követelményeknek is! Az LG ART COOL Mirror inverteres modellek szintén nemcsak gyönyörűek, hanem kiváló hűtési és fűtési teljesítményükkel csúcskategóriát képviselnek.

LG ART COOL Gallery - LG klíma

Energia-takarékos működés. Cserélhető homlokpanel-kép. NEO-Plasma légtisztító rendszer. Korrózióálló Gold Fin bevonatú kültéri egység. Automatikus üzemmódváltás. Automatikus tisztítás. Jet Cool/Jet Heat (gyorshűtés/gyorsfűtés) funkció. Természetet idéző CHAOS légáram. 3-dimenziós légáram. Alvás automata üzemmód. Csendes működés. Egészséges párátlanítás. Automatikus újraindulás. Könnyen tisztítható antibakteriális levegőszűrő. 24 órás Ki/Be kapcsolás időzítés. Meleg indítás. Formatervezett távirányító.


Art CoolHa olyan légkondicionálóra vágyik, amelyik eltér a többitől, válassza az LG ART COOL-t!
Végre olyan klímakészüléke lesz ami stílusos, innovatív és attraktív. A kifinomult ART COOL sorozat minden esztétikai és műszaki különlegességet tartalmaz, beleértve a NEO-Plazma légtisztító rendszert, Gold, fin lamellákat, és olyan újításokat, mint az "automatikus tisztítást" funkció. Kisebb méretű helyiségekhez - mint hálószobák vagy irodák - az LG ART COOL mirror-ral felválthatók a hagyományos stílusú légkondiconálók.

Egyszerüen cserélhető panel

Az LG ART COOL különféle paneljei lehetővé teszik az Ön számára, hogy a világon elsőként klímakészüléke színét a háttér színének megfelelően cserélje.
Amennyiben belső terének kialakítását változtatni kívánja (tapéta színe, bútor, stb.) vagy - ha már megunta - klímakészülékén szeretne változtatni, csak a panelt kell cserélnie.

Kellemes légáram

Az új "CHAOS" légterelés

Az emberi test számára legkellemesebb légáramlást a természetben találjuk. Számos elemzés eredményeként az LG a tudományos "CHAOS" elméletet alkalmazta klímakészülékeinél, ami valójában egy természetes, friss levegőáramlatot jelent. A "CHAOS" elmélet olyan technológia, ami a befúvó terelőzsaru mozgási sebességének változtatásával a természetes szellőt utánozza. A "CHAOS" légbefúvás a helyiség magasabban és alacsonyabban fekvő pontjai közötti hőmérséklet - különbséget is minimalizálja, ezáltal még kellemesebb környezetet teremtve.


JET COOL

A JET COOL funkció gyors lehűtést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban egy hűvös, erős légáramot fúj a gép maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérsékletet a 18°C-t el nem éri.

4 irányú automatikus légterelés

Az LG légkondicionálók már 4 irányba tudják automatikusan elosztani a légáramot. Ez hatásosan csökkenti a hideg és meleg zónákat, és a szobában egyenletesebb hőmérsékletet tart fent.

 

Bevásárlókosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Webáruház

Panasonic klímaberendezések
Panasonic monosplit oldalfali klímaberendezések
Panasonic szabadon variálható multi split klímaberendezések
Panasonic Inverteres kültérik
Panasonic Inverteres beltérik
Panasonic Ipari Klímaberendezések
Panasonic Hőszivattyúk
Aquarea Air Radiátorok (Fan coil)
Aquarea All In One BI-BLOC
Egyfázisú High Performance
Háromfázisú High Performance
Egyfázisú All in One T-CAP
Háromfázisú All in One T-CAP
Aquarea H Generáció High Performance
Aquarea H Generáció High Performance Egyfázisúak
Aquarea H Generáció High Performance Háromfázisúak
H Generációs Aquarea T-CAP
Egyfázisú T-CAP
Háromfázisú T-CAP
Aquarea HT BI-BLOC
Aquarea HT Egyfázisú SPLIT csak fűtő
Aquarea HT Háromfázisú SPLIT csak fűtő
Kiegészítők
Egyéb Klímaberendezések
Daikin klímaberendezések
Daikin monosplit oldalfali klímaberendezés
Daikin légcsatornás klímaberendezések
Daikin kazettás klímaberendezések
Daikin padlón álló klímaberendezések
Daikin mennyeti, parapet klímaberendezések
Daikin mennyezeti klímaberendezések
Toshiba klímaberendezések
Toshiba monosplit oldalfali klímaberendezések
Toshiba légcsatornás klímaberendezések
Toshiba kazettás klímaberendezések
Toshiba konzolos klímaberendezés
Toshiba mennyezeti klímaberendezések
Toshiba szabadon variálható multi split klímaberendezések
Kültérik
Beltérik
Midea klímaberendezés
Midea monosplit oldalfali klímaberendezés
Midea légcsatornás klímaberendezések
Midea kazettás klímaberendezések
Midea Parapet / Mennyezeti monosplit
Midea szabadon variálható multi split klímaberendezések
Kültérik
Beltérik
Midea távirányító
MDV klímberendezés
MDV monosplit
Lakossági 2 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 2,5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 3,5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Légcsatornás inverteres klímaberendezések
Univerzális klíma távirányító
Hővisszanyerők
Midea hővisszanyerők
Vent-Axia Lo-carbon TEMPRA egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia Lo-carbon HR egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia INTEGRA központi hővisszanyerős szellőzőberendezés
Vent-Axia SENTINEL KINETIC központi szellőzőberendezés
Vent-Axia HR200V központi hővisszanyerős szellőzőberendezés
Vent-Axia HR 100W/WH egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 100S egy helyiséges hővisszanyerő
Szabályzók, kiegészítők
Vent-Axia HR 30W egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 100R egy helyiséges hővisszanyerő légcsatornázható
Vent-Axia HR 200WK egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 300 egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 205 központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 250 Központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 400 központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 500D egy helyiséges hővisszanyerő
Ipari szellőzéstechnika
EL fali axiál venilátor
IE fali axiál ventilátor
IE Ex robbanásbiztos axiál ventilátor
EMP fali axiál ventilátor
EMP Ex robbanásbiztos axiál ventilátor
AFR fali axiális ventilátor
CMP csőperemes axiál ventilátor - hosszú házzal
CMP ATEX robbanásbiztos csőperemes axiál ventilátor
VIE csőperemes axiál ventilátor
CENTERLINE központi elszívó ventilátor
MBX dobozolt ventilátor
T-BOX dobozolt ventilátor
AXC félaxiális csőventilátor
AXC LW alacsony fogyasztású félaxiális csőventilátor
MRF tetőventilátor
REL alacsony fogyasztású in-line csőventilátor
ERM robbanásbiztos csőventilátor
IC radiális ventilátor
IC INOX radiális ventilátor
ICS radiális ventilátor
PF radiális ventilátor poros levegő szállítására
HT magas nyomású radiális ventilátor
ACB-P ventilátor
IC robbanásbiztos radiális ventilátor
ACB-P radiális ventilátor robbanásbiztos
ICA radiális ventilátor
ICA radiális ventilátor robbanásbiztos
TCF-Ex robbanásbiztos tetőventilátor, vízszintes kifúfás
TCF tetőventilátor, vízszintes kifúvás
VFC tetőventilátor, függöleges kifúfás
TCA saválló tetőventilátor
TCF AT tetőventilátor, magas hőmérsékletű 400C/ 2h
ACC dobozolt ventilátor
ATCH dobozolt ventilátor
AFO dobozolt ventilátor hűtőkaloriferrel
ATC dobozolt ventilátor
ACO dobozolt ventilátor, fűtőkaloriferrel
KCA légkezelő központ aktív szénszűrővel
CCA-M légkezelő központ aktív szénszűrővel
ACI dobozolt légcsatorna ventilátor
RVT radiális ventilátor négyszög légcsatornába
RPS radiális ventilátor konyhai használatra
RIX radiális légcsatorna ventilátor
LKE kompakt légkezelő egység hővisszanyerővel
LFM kompakt légkezelő egység
MIXMATIC mennyezeti légkezelő ventilátor
DT mennyezeti légkeverő ventilátor
Tartozékok ipari ventilátorhoz
ACB radiális ventilátor
Háztartási szellőzéstechnika
Ministyle sorozat
MURO sorozat
Teknostyle sorozat
TEKNOWALL sorozat
TUBO sorozat
Teknovintage sorozat
Teknowind sorozat
Vitro sorozat
Teknopress sorozat
Teknoradia sorozat
EXT sorozat
AXC TP sorozat
Polar sorozat
Chef sorozat
Szabályzó egységek
ATC DX
ATC ILF
ATC SAF LD
ATC SAF D
ATC SAF MA
ATC SVN
ATC TT MIX
Vent-Axia Lo-Carbon QUADRA
Vent-Axia Lo-Carbon CENTRA
Vent-Axia Lo-Carbon SOLO-PLUS
Vent-Axia SILENT
Vent-Axia Silhouette
Vent-Axia VA
Vent-Axia ACM félradiális csőventilátor
Vent-Axia Solo Plus
Párásítók, párátlanítók, légtisztítók
Légtisztítók
Párásítók
Párátlanitók
Légfüggönyök
Vízszintes kűlső, levegős légfüggönyök
Vízszintes elektromos fűtésű légfüggönyök
Vízszintes, melegvíz fűtésű légfüggönyök
Fűggőleges szerelésű légfüggönyök
Tekno Point légfüggönyök
Szellőzéstechnikai anyagok
Légrácsok
Standard befúvórácsok
Lekerekített befúvórács
Befúvórács design
Adapter
Lamellás légrács szűrő nélkül visszatérő levegőhöz
Lamellás légrács szűrővel visszatérő levegőhöz
Vents rácsok
Gravitációs zsaluk
Szellőzőrácsok
Ajtó- és bútorrácsok
Egyéb
Háztartás szellőzőrácsok
Standard eszívórácsok
Zónás légmennyiség szabályzó rendszer elemek
Légcsatorna idomok
Műanyag Y-adapter
Műanyag 2 járatú többfunkciós adapter
Műanyag 3 járatú adapter
Műanyag toldók, és átalakító idomok
Műanyag könyök idomok
Műanyag "T" idomok
Egyéb tartozékok
Légtechnikai csövek, csatornák
Flexibilis csövek
Spirálkorcolt lemezcső galvanizált acélból
Műanyag cső, és lapos csatorna
Légtechnikai szűrők
Sík panelszűrők fém keretben cserélhető betéttel
Felületnövelt panelszűrők fémkeretben cserélhető betéttel
Szűrőpaplanok
Tasakos szűrők
Konyhai elszívó berendezések
Akciós termékek
Klíma távirányítók
Daikin
Samsung
Toshiba
Ozone
Fég
Fisher
Fujitsu
Tekno Point
McQuay
LG
Midea
Panasonic
Univerzális klíma távirányító
Légbeeresztők
Használt klímaberendezések

Állásajánlat

A Monaco Klíma Kft. állást hirdet az alábbi munkakörökben:

 • Szellőző -és klímaberendezés szerelő
 • Víz, gáz központifűtés szerelő
Részletek »

Cimkefelhő

by Zaragoza Online