Skype

My status
MMW - Megbízható, minőségi weboldal

Területi képviselet

Panasonic

klímaberendezések nagykereskedelme, dél-alföldi területi képviselet, szervíz központ.

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

panasonic_klimab

Vent-axia

energiatakarékos ventilátorok és egyhelyiséges hőviszanyerők, Csongrád megyei képviselete

Viszontealdók, szerelők, tervezők jelentkezését várjuk!

vent-axia_ventiltor

Közösségek

IWIW Facebook Twitter email

Aktuális

A Monaco Klíma munkatársai
A Monaco Klíma Kft. munkatársai

Folyamatban lévő munkák

harena_hutokamra_gepeszet

Mórahalom Haréna hűtőkamra gépészeti kivitelezés

Oldalunk fordítása

English French German Italian Romanian Russian Slovak Spanish

Kiemelt partnerek


Építőipar - építőipari kereső - építőipari cégek

Épületenergetika

energetika log

Energetikai tanúsítás, Tanácsadás, Tervezés, Lakás zöldkártya

6727 Szeged, Algyői út 53/A • Tel/Fax.: 62/445-947 • Mobil: 06-20/9-626-575

HITACHI klíma PDF Nyomtat E-mail
( 2 Votes )
HITACHI klíma - 3.5 out of 5 based on 2 votes

HITACHI klíma

Az elmúlt években nagyszabású befektetések jellemezték a HITACHI-t. A kutató-fejlesztővizsgálati laboratóriumok, s a globális gyártókapacitások fejlesztése együtt járt a termékek minőségének robbanásszerű fejlődésével. A HITACHI folyamatosan fejlesztette korszerű, energia-takarékos légkondícionáló rendszereit, amelyek csökkentik a CO2 emissziót, és segítik a globális környezet védelmét.

A legújabb fejlesztés a HITACHI-tól a fali Framed Flat névre hallgató klímaberendezés. Az új designnal ellátott HITACHI klíma készülék a MONOZONE / MULTIZONE kültérikhez csatlakoztatható valamint a Summit termék családban is elérhető. A berendezés elegáns megjelenésével bármilyen környezetbe beilleszthető.

A HITACHI szobai légkondícionálók választéka emellett sok fontos szolgáltatással rendelkezik, melyek mindegyikét a felhasználói igények szem előtt tartásával tervezték.

 • Nagy hatékonyságú DC Inverter, PAM vezérléssel
 • Környezetbarát R410a hűtőközeg
 • Nagy teljesítmény és teljesítőképesség a jobb energiahatékonyság érdekében
 • Működés alacsony hőmérsékleten -10°C hűtésben, -15°C fűtésben
 • Figyelemre méltóan alacsony zajszintek
 • Jelentős fűtési kapacitás, alacsony hőmérséklet feltételek mellett is
 • Zónánkénti hűtés vagy fűtés, maximum 4 területig, valamint a beltéri egységek típusának és kapacitásának széles választéka
 • Igen jó levegőminőség
 • Könnyű szerelés és szervizelés
 • Elegáns megjelenés

A legújabb Hitachi légkondícionáló katalógus: Letölthető

Hitachi klímaberendezések műszaki adatai és árai

 

Mono split rendszerek

A mono redszerek elsősorban önálló helyiségek, iroda, dolgozószoba, nappali, hálószoba esetében ideálisak. Egy kültéri egység lát el egy beltéri egységet.

Multi split rendszerek

A multi rendszerek segítségével akár kilenc önálló helyiségben alakítható ki egyedi klimatikus környezet. A redszer egyetlen kültéri egységből és maximum kilenc beltéri egységből áll.

Sky air egységek

Sky air rendszerekfőként nagy felületek esetében ideálisak. Minden rendszer egy kültéri egységből és egy-négy beltéri egységből áll.

VRV sokzónás rendszerek

Egyetlen kültéri egység akár negyven beltéri egységet képes ellátni. Az ilyen típusú rendszerek főként nagyméretű épületek légkondícionálására alkalmazhatóak.

 

Teljes DC inverteres megoldás - HITACHI klíma

Ahogy ez egy vezető gyártótól elvárható, mindig a műszaki fejlődés élvonalában haladunk. Mint a DC inverteres szobai légkondicionáló-technológia úttörője, a HITACHI klímaberendezései mindazokat az előnyöket nyújtják, amelyek a DC inverterrel működő kompresszorokat és ventilátorokat jellemzik. A "DC" hajtás hozzáadásával jelentős teljesítménynövekedést és a rendszerjellemzők javulását tudtuk elérni.

Előnyeik:

DC Inverter megoldás előnye: gyors indításGyors indítás
A változó sebességű kompresszor (inverter) révén gyorsan eléhető a kívánt hőmérséklet. Amint a kívánt hőmérsékletet elértük, a kompresszor forgási sebessége csökken, s ezzel (a hagyományos rendszerekhez viszonyítva), akár 30% energia is megtartható anélkül, hogy a komfortszint csökkenne.

DC Inverter megoldás előnye: jobb teljesítményJobb teljesítmény
A DC (egyenáramú) motor a szabványos AC (váltóáramú) motorral hajtott rendszerekhez viszonyítva jobb teljesítményt biztosít. Ennek mértéke akár 10% is lehet.

 


PAM Minimális teljesítményveszteség

A Hitachi PAM (Power Active Modul, avagy Aktív Teljesítmény Modul) szabályzó rendszere letükrözi az áramimpulzus formáját a torzítás kiküszöbölése érdekében, és így csaknem 100%-os hatékonyságot ér el, mellyel az energia hatékonyság nő. Ez az élen járó eszköz az összes Hitachi Monozone/Multizone berendezésben megtalálható, ezzel jelentős energia megtakarítást ér el, - így védi a környezetet -, miközben a komfortérzetet is fokozza.

 

HITACHI klíma - Nagyteljesítményű hűtés -10°C-on és fűtés 15°C-on

A hűtő és fűtő hatékonyságot javították a korábbi sorozatokhoz képest. A berendezések képesek -10°C-os külső hőmérséklet esetén is hűteni. Kültéri hőmérséklet -15°C-ig a PAM vezérléssel ellátott inverteres berendezések nagy hatékonyságú fűtésre használhatóak.

 

R410a hűtőközeg

A HITACHI az új R410a hűtőközeget használja összes szobai légkondicionáló termékében, annak a stratégiának
részeként, melyben az energiatakarékosság folyamatos javítását, az áramfogyasztás csökkentését és végső soron a környezet védelmét tűzi ki célul.

 

Légminőség - HITACHI klíma

Mosás után ismételten használható.Az összes HITACHI szobai klímaberendezésben SPX-CFH5 vagy SPX-CFH11 jelzésű, mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrők találhatók. A mosással a mikropor, a virágpollen-részecskék és azok a szaganyagok, melyek a szűrőn felhalmozódnak, könnyen eltávolíthatóak. A szűrők akár húsz alkalommal moshatóak és újra felhasználhatóak.

 

Lélegző felépítés. A mikroszintű port statikus elektromosság nyeli el.SPX-CH5, SPX-CH11

 

Nano-titan szűrő (csak az Air Echanger légcserélő sorozatnál)

Samsung Nano-titan szűrő - csak az Air Echanger légcserélő sorozatnál

Új légcserélős készülékeinkben a HITACHI klíma legkorszerűbb katalitikus nano-titanszűrőit alkalmazzuk, amely drámai javulást eredményez a kellemetlen szagok, baktériumok eltávolítása, általános antibakteriális funkciók ellátása területén. Titánoxidot már sok éve használunk foto katalizátorként, a HITACHI azonban most ezt úgy fejlesztette tovább, hogy 1 nanométerre csökkentette a szűrő lyukméretét - ez 1000-szer kisebb, mint a szokásos antibakteriális szűrőké.
Ez az ultrafinom katalizátor ezért képes olyan kisebb mikrobák vagy baktériumok csapdába ejtésére is, amelyek a többi szűrőből elszöknének, ezáltal a szobában keringő levegő minősége javul.

Az összehasonlító táblázat jól láthatóan érzékelteti a nano-titán katalizátoros szűrő méreteit, az egyéb szokásos antibakteriális anyaghoz viszonyítva, bemutatja, hogy a szokásos baktériumméretek közül mi képes a szűrőn áthatolni.

A nano-titánszűrő nem degradálódik az idővel, mivel a részecskék vagy az elpusztult gombák nem gyűlnek össze a felületén, így nagyon hosszú ideig állagromlás nélkül használható.

 

Kétirányú szellőztetés - HITACHI klíma

Az új Air Exhanger különlegesen megtervezett  forgó zsaluzattal  és egy szellőzőcsővel bír, s hatékonyan frissíti a szoba levegőjét.
Ez a páratlan funkció lehetővé teszi, hogy a normál légtisztítási funkcióval megfoghatatlan CO2, CO és más szennyező anyagokat a szobából kifújja és utána friss levegő kerüljön a helyiségbe.
Ezt manuális kapcsolóval lehet működtetni, amikor szükség van rá, vagy be lehet állítani automatikusan, e beállítások az új kézi vezérlővel végezhetők el. Amennyiben a rendszert automatikus légcserére állítják, a berendezésbe épített gázérzékelő rendszeresen figyeli és elemzi a levegő állapotát, és szükség esetén bekapcsolja az automatikus légcsere funkciót.

Öntisztítási funkció - HITACHI  klímaEz a funkció biztosítja, hogy a HITACHI klíma beltéri egység mindig tiszta maradjon, s a belőle kilépő levegő minősége mindig  kiváló legyen.
Ez az új öntisztítási funkció a távvezérlőről automatikusan állítható. Miután a légkondícionáló üzemmód befejeződött, a berendezés a kondenzvíz felhasználásával" átmossa" a hőcserélőt, majd a folyadék leengedésre kerül s a kültérbe kifújt levegő segítségével leszárítja a  hőcserélőt.

 

Hitachi RAK klíma - falra szerelhető

Az elektronika legújabb vívmányai alkalmazásával a HITACHI R410a hűtőközegű teljes körű DC inverteres klíma sorozata más dimenziót ad a légkondicionálás hagyományos felfogásának.

2,0 kw-tól 5,0 kw-ig terjedő fűtő- és hűtőkapacitásával, a DC inverteres mono split, R410a hűtőközegekkel töltött SUMMIT termékcsaládja, HITACHI DC scroll- kompresszorokkal vagy DC iker forgórészű kompresszorokkal szerelve kiváló teljesítmény- és hatásfok mutatók mellett üzemelnek.

Funkciók

 • Új Framed Flat design
 • DC inverter PAM vezérlés
 • Alacsony zajszint 20dBA éjszaki üzemmódban
 • Fűtés -15oC külső környezeti hőmérsékletig
 • Automatikus újraindítás az előző üzemmódban, és automatikus kapcsolás
 • Mosható szén-és antibakteriális légtisztító szűrő
 • 24 órás időzítésű távvezérlő
 • R410A hűtőközeg

Nagy teljesítmény - HITACHI klíma
Hitachi RAK légkondícionálóA nagyobb terelőlap gyorsan juttatja el a levegőt a szoba minden sarkába, és az erőteljes legyezőszerűen szétterülő légáramlás kiküszöböli a holt tereket, javítja a hűtő és fűtő hatást.

Csendes működés - HITACHI klíma
A trapéz alakú lapátok átlós irányban szelik a levegőt, hogy minimálissá tegyék a légellenállást, a kúpos lapát viszont erős légáramlást biztosít. Ezzel az átlós levegő-kifújással kevesebb a súrlódás, ami csökkenti a zajt, és javítja a hatásfokot. A ventilátor-átmérőt a hagyományos 90 mm-rol 100 mm-re növeltük.

Hatékony - HITACHI klíma
A Labda-alakú hőcserélő korszeru kivitele széles beszívó felület és fokozatos rácsozatot tartalmaz. Ez mind a hőcserélő hatékonyságát és teljesítményét javítja. A széles beszívó terület megnöveli a beszívott levegő mennyiségét, ami lehetővé teszi, hogy a berendezés gyorsan elérje a beállított hőmérsékletet.

Tiszta - HITACHI klíma
Mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrők tisztítása révén a mikropor, a virágpollen- részecskék és azok a szaganyagok, melyek a szűrőn felhalmozódnak, könnyen eltávolíthatok. A szűrők akár húsz alkalommal moshatók és újra felhasználhatók.

 

Hitachi RAF klíma - padlón álló kivitel

Komfortos fűtés - HITACHI klíma
Hitachi RAF klímaberendezés - padlón álló kivitel A felső és alsó kilépő nyílásokból kiáramló levegő lehetővé teszi, hogy a szoba egyenletesen fűtött legyen, a padlótól a mennyezetig. A nagyobb felső lapátok nagy és kíméletes légáramlást hoznak létre, ezzel hatékony légkondicionálást valósítva meg.

Nagy teljesítmény - HITACHI klíma
A nagyobb kúpos lapátú ventilátor lassan forgatja a levegőt, így nagy hatékonyságot biztosít kis zajterhelés mellett.

Könnyű tisztítás - HITACHI klíma
Az előszuro hullámos alakja olyan porgyűjtő területet biztosít, mely a hagyományosnak csaknem háromszorosa. Mosáshoz vagy porszívózáshoz könnyen kivehető.

 

Hitachi RAI klíma

Beleillik egy 60x60 cm-es mennyezeti osztásba
Hitachi RAI klímaberendezésKompakt kivételével a 60x60 cm-es mennyezeti egység pontosan beleillik a szabványos mennyezeti modulba, ezzel minimálissá téve a szerelési munkát.

Csendes - HITACHI klíma
A zajszint mindössze 25dB (alvás üzemmód), mely a kompakt turbo ventilátor 3 dimenziós, elcsavart lapátos kivételének köszönhető.

Flexibilis légáramlás rendszer - HITACHI klíma
A felhasználó választhat a 2 utas, 3 utas vagy 4 utas működése között, automatikus legyező zsaluzat esetén.

Beépített kondenz-szivattyú - HITACHI klíma
Egyetlen mozdulattal nyitható panelEz a kazettás álmennyezetbe építhető berendezés belső kondenz- szivattyúval rendelkezik, amely üzem közben is képes eltávolítani a cseppfogó tálcából az összegyűlt kondenzvizet. Egy úszókapcsoló figyeli a víz szintjét, és automatikusan bekapcsolja a szivattyút, ha szükséges.

Egyetlen mozdulattal nyitható panel - HITACHI klíma
A panel egyetlen gombnyomással 90 fokban lenyitható úgy, hogy a szűrő tisztításkor kivehető legyen.

 

Hitachi RAD klíma - légcsatornázható kivitel

Funkciók - HITACHI klíma

 • Hitachi RAD klímaberendezés - légcsatornázható kivitel Kompakt design - 750 mm széles és 235 mm magas
 • Újra tervezett vezetékes távszabályzó beépített 12 órás idozítovel
 • Opcionális távirányító valamint SPX-RCK1 távirányító készlet
 • Levego eloszűrő alapban a készülékben van
 • A levego beszívás változtatható (horizontálisan és vertikálisan)
 • Automatikus újra indítás áramszünet után, és automatikus átkapcsolás
 • PCS-6RAD adapter csatlakoztatási lehetoség

Beépített kondenz-szivattyú - HITACHI klíma
Ez a légcsatornába építhető berendezés belső kondenz-szivattyúval rendelkezik, amely üzem közben is képes eltávolítani a cseppfogó tálcából az összegyűlt kondenzvizet. Egy úszókapcsoló figyeli a víz szintjét, és automatikusan bekapcsolja a szivattyút, ha szükséges.

 

 

Bevásárlókosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Webáruház

Panasonic klímaberendezések
Panasonic monosplit oldalfali klímaberendezések
Panasonic szabadon variálható multi split klímaberendezések
Panasonic Inverteres kültérik
Panasonic Inverteres beltérik
Panasonic Ipari Klímaberendezések
Panasonic Hőszivattyúk
Aquarea Air Radiátorok (Fan coil)
Aquarea All In One BI-BLOC
Egyfázisú High Performance
Háromfázisú High Performance
Egyfázisú All in One T-CAP
Háromfázisú All in One T-CAP
Aquarea H Generáció High Performance
Aquarea H Generáció High Performance Egyfázisúak
Aquarea H Generáció High Performance Háromfázisúak
H Generációs Aquarea T-CAP
Egyfázisú T-CAP
Háromfázisú T-CAP
Aquarea HT BI-BLOC
Aquarea HT Egyfázisú SPLIT csak fűtő
Aquarea HT Háromfázisú SPLIT csak fűtő
Kiegészítők
Egyéb Klímaberendezések
Daikin klímaberendezések
Daikin monosplit oldalfali klímaberendezés
Daikin légcsatornás klímaberendezések
Daikin kazettás klímaberendezések
Daikin padlón álló klímaberendezések
Daikin mennyeti, parapet klímaberendezések
Daikin mennyezeti klímaberendezések
Toshiba klímaberendezések
Toshiba monosplit oldalfali klímaberendezések
Toshiba légcsatornás klímaberendezések
Toshiba kazettás klímaberendezések
Toshiba konzolos klímaberendezés
Toshiba mennyezeti klímaberendezések
Toshiba szabadon variálható multi split klímaberendezések
Kültérik
Beltérik
Midea klímaberendezés
Midea monosplit oldalfali klímaberendezés
Midea légcsatornás klímaberendezések
Midea kazettás klímaberendezések
Midea Parapet / Mennyezeti monosplit
Midea szabadon variálható multi split klímaberendezések
Kültérik
Beltérik
Midea távirányító
MDV klímberendezés
MDV monosplit
Lakossági 2 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 2,5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 3,5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Lakossági 5 kW-os oldalfali klímaberendezések
Légcsatornás inverteres klímaberendezések
Univerzális klíma távirányító
Hővisszanyerők
Midea hővisszanyerők
Vent-Axia Lo-carbon TEMPRA egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia Lo-carbon HR egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia INTEGRA központi hővisszanyerős szellőzőberendezés
Vent-Axia SENTINEL KINETIC központi szellőzőberendezés
Vent-Axia HR200V központi hővisszanyerős szellőzőberendezés
Vent-Axia HR 100W/WH egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 100S egy helyiséges hővisszanyerő
Szabályzók, kiegészítők
Vent-Axia HR 30W egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 100R egy helyiséges hővisszanyerő légcsatornázható
Vent-Axia HR 200WK egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 300 egy helyiséges hővisszanyerő
Vent-Axia HR 205 központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 250 Központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 400 központi hővisszanyerő
Vent-Axia HR 500D egy helyiséges hővisszanyerő
Ipari szellőzéstechnika
EL fali axiál venilátor
IE fali axiál ventilátor
IE Ex robbanásbiztos axiál ventilátor
EMP fali axiál ventilátor
EMP Ex robbanásbiztos axiál ventilátor
AFR fali axiális ventilátor
CMP csőperemes axiál ventilátor - hosszú házzal
CMP ATEX robbanásbiztos csőperemes axiál ventilátor
VIE csőperemes axiál ventilátor
CENTERLINE központi elszívó ventilátor
MBX dobozolt ventilátor
T-BOX dobozolt ventilátor
AXC félaxiális csőventilátor
AXC LW alacsony fogyasztású félaxiális csőventilátor
MRF tetőventilátor
REL alacsony fogyasztású in-line csőventilátor
ERM robbanásbiztos csőventilátor
IC radiális ventilátor
IC INOX radiális ventilátor
ICS radiális ventilátor
PF radiális ventilátor poros levegő szállítására
HT magas nyomású radiális ventilátor
ACB-P ventilátor
IC robbanásbiztos radiális ventilátor
ACB-P radiális ventilátor robbanásbiztos
ICA radiális ventilátor
ICA radiális ventilátor robbanásbiztos
TCF-Ex robbanásbiztos tetőventilátor, vízszintes kifúfás
TCF tetőventilátor, vízszintes kifúvás
VFC tetőventilátor, függöleges kifúfás
TCA saválló tetőventilátor
TCF AT tetőventilátor, magas hőmérsékletű 400C/ 2h
ACC dobozolt ventilátor
ATCH dobozolt ventilátor
AFO dobozolt ventilátor hűtőkaloriferrel
ATC dobozolt ventilátor
ACO dobozolt ventilátor, fűtőkaloriferrel
KCA légkezelő központ aktív szénszűrővel
CCA-M légkezelő központ aktív szénszűrővel
ACI dobozolt légcsatorna ventilátor
RVT radiális ventilátor négyszög légcsatornába
RPS radiális ventilátor konyhai használatra
RIX radiális légcsatorna ventilátor
LKE kompakt légkezelő egység hővisszanyerővel
LFM kompakt légkezelő egység
MIXMATIC mennyezeti légkezelő ventilátor
DT mennyezeti légkeverő ventilátor
Tartozékok ipari ventilátorhoz
ACB radiális ventilátor
Háztartási szellőzéstechnika
Ministyle sorozat
MURO sorozat
Teknostyle sorozat
TEKNOWALL sorozat
TUBO sorozat
Teknovintage sorozat
Teknowind sorozat
Vitro sorozat
Teknopress sorozat
Teknoradia sorozat
EXT sorozat
AXC TP sorozat
Polar sorozat
Chef sorozat
Szabályzó egységek
ATC DX
ATC ILF
ATC SAF LD
ATC SAF D
ATC SAF MA
ATC SVN
ATC TT MIX
Vent-Axia Lo-Carbon QUADRA
Vent-Axia Lo-Carbon CENTRA
Vent-Axia Lo-Carbon SOLO-PLUS
Vent-Axia SILENT
Vent-Axia Silhouette
Vent-Axia VA
Vent-Axia ACM félradiális csőventilátor
Vent-Axia Solo Plus
Párásítók, párátlanítók, légtisztítók
Légtisztítók
Párásítók
Párátlanitók
Légfüggönyök
Vízszintes kűlső, levegős légfüggönyök
Vízszintes elektromos fűtésű légfüggönyök
Vízszintes, melegvíz fűtésű légfüggönyök
Fűggőleges szerelésű légfüggönyök
Tekno Point légfüggönyök
Szellőzéstechnikai anyagok
Légrácsok
Standard befúvórácsok
Lekerekített befúvórács
Befúvórács design
Adapter
Lamellás légrács szűrő nélkül visszatérő levegőhöz
Lamellás légrács szűrővel visszatérő levegőhöz
Vents rácsok
Gravitációs zsaluk
Szellőzőrácsok
Ajtó- és bútorrácsok
Egyéb
Háztartás szellőzőrácsok
Standard eszívórácsok
Zónás légmennyiség szabályzó rendszer elemek
Légcsatorna idomok
Műanyag Y-adapter
Műanyag 2 járatú többfunkciós adapter
Műanyag 3 járatú adapter
Műanyag toldók, és átalakító idomok
Műanyag könyök idomok
Műanyag "T" idomok
Egyéb tartozékok
Légtechnikai csövek, csatornák
Flexibilis csövek
Spirálkorcolt lemezcső galvanizált acélból
Műanyag cső, és lapos csatorna
Légtechnikai szűrők
Sík panelszűrők fém keretben cserélhető betéttel
Felületnövelt panelszűrők fémkeretben cserélhető betéttel
Szűrőpaplanok
Tasakos szűrők
Konyhai elszívó berendezések
Akciós termékek
Klíma távirányítók
Daikin
Samsung
Toshiba
Ozone
Fég
Fisher
Fujitsu
Tekno Point
McQuay
LG
Midea
Panasonic
Univerzális klíma távirányító
Légbeeresztők
Használt klímaberendezések

Állásajánlat

A Monaco Klíma Kft. állást hirdet az alábbi munkakörökben:

 • Szellőző -és klímaberendezés szerelő
 • Víz, gáz központifűtés szerelő
Részletek »

Cimkefelhő

by Zaragoza Online